4 personer og 20 stk bagage kom godt til Ghana

Rejsen her ned gik ok smertefrit til trods for, at vi havde 12 kufferter og 8 stk håndbagage med. Vi rejste Aalborg-Amstadam-Accra (Ghana). I Accra lufthavn skulle vi med et par taxi til busstationen og videre op til Kumasi. Dette gik også helt fint. Men busturen fra Accra til Kumasi var nok den værste bustur i mandsminde. Vi startede eller med at komme ind i den bedste bud. Virkelig lækker med store sæder og aircon. Efter en halv time røg vi dog ud på noget der mest af alt mindede om at køre på en mark, hvor det mest af alt føltes som at køre i høj fart på Lindholm Høje. Dette fortsatte så i halvanden time indtil vi igen mødte en vej. Vi overlevede heldigvis og ankom til Kumasi kl. 3.15.

20121017-164424.jpg

Mandag morgen stod vi op, hvor der blev serveret æg og bacon samt en god kop kaffe. God start, selv om vi var lidt trætte. Herefter gik vi ned på skolen, hvor vi holdte et møde med læregruppen omkring, hvordan vi skulle organisere opsætningen af computerne samt den efterfølgende undervisning. Herefter var vi inde og se butikken, hvorefter vi tog hjem, fik en kold øl på terrassen og gik omkuld i vores senge – vi var ret trætte efter en søndagens lange rejse.

Tirsdag skulle vi sætte computere op, hvilket vi umiddelbart ikke så som det store problem – men det viste sig at være lidt af en begivenhed på skolen og der var virkelig mange personer, som var virkelig dårlige til computere, som forsøgte at hjælpe os. Dette resulterede i at det tog meget lang tid at rette op på diverse fejl. Jeg kan fx nævne, at flere gange måtte vi lige hen og sætte strøm til computerne, eller sætte kabel til skærmen. En spændende start. Vi fik 8 computere op og stå og aftalte at undervisningen skulle starte dagen efter.

20121017-164403.jpg

 

Dette indlæg blev udgivet i Ghana. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *