Ha Long Bay på den uforudsigelig, men sikker måde

Som nogle af jer måske ved, var der en ulykke i Ha Long Bay, som kostede en del menneskeliv. De fleste var unge backpackere som mig selv. Jeg var nok selv taget på sådan en billig tur, hvis det ikke var fordi den ulykke var sket. Da jeg bookede turen, var min interesse derfor mest sikkerheden. Jeg glemte derfor at holde øje med, hvad det egentlig var jeg skulle se. Derfor måtte jeg tage tingene som de kom.

Allerede da jeg kom ombord på skibet og fik min kahyt, kunne jeg se, at skibet ikke ville gå under. Jeg havde åbenbart købt et luksus ophold, hvilket jeg ikke vidste, da prisen var lav (ca. 370 kroner). Vi startede med en lækker frokost, hvorefter vi drog ud i Ha Long Bay. Virkelig flot sted.

Ha Long Bay

Første stop var nogle grotter. Det var et imponerende syn. Men det sjoveste var nok, at vores guide blev ved med at vise os forskellige sten, som lignede alt mellem himmel og jord. Jeg kunne på ingen måder se, at det lignede andet end sten. På nær den sidste sten vi så: Det første vi ser, da vi træder ind i den sidste grotte var en kæmpe oplyst penis! Det var virkelig sjovt. Sjovt fordi der endelig var noget vi faktisk kunne se hvad var. Sjovt fordi de fleste piger og kvinder faldt sammen af grin eller begyndte at skrige.

Penis i grotte

Efter vores penisgrotte skulle vi ud i en kajak. Jeg faldt ikke i vandet 🙂 Vi kajakkede der ud af og det var faktisk rigtig sjovt. Vi kom ind til steder, som man kun kan komme i sådanne små både. Det var meget flot og meget stille. Efter en lang kajak tur blev vi sejlet tilbage til skibet, hvor den stod på lækker aftensmad. Efter aftensmad fiskede vi. Jeg fangede faktisk en lille blæksprutte! MEN lige så snart jeg havde fanget én tog en af besætningsmedlemmerne min fiskestang og begyndte at fiske selv. Så kunne jeg ellers få lov at se på.

Små blæksprutter

Efter en god nats søvn og en dejlig morgenmad viste det sig, at jeg havde købt et lille madlavningskursus. Spændende. Heldigvis skulle vi bare lave forårsruller. Jeg var utrolig god til det! Herefter sejlede vi rundt og så den flotte natur, inden vi fik frokost og turen gik tilbage til Hanoi.

Ha Long Bay

Alt i alt en utrolig flot og dejlig tur!

Hyg jer

Dette indlæg blev udgivet i Ha Long Bay, Vietnam. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *