Hanoi

Jeg kom tilbage til Hanoi, hvor jeg mødtes med Le og Tu. De var taget fra Saigon til Hanoi for at holde ferie. Inden jeg tog til Ha Long Bay havde jeg mødt en fyr ved navn Hai. Fredag aften tog vi alle 4 ud og spiste, hvorefter Hai spurgte om vi ville med til karaoke sammen med hans venner. SELVFØLGELIG! Hehe. Så var der dømt vietnamesisk fest. Vi sad ca. 8 mennesker i et lokale og sang vietnamesisk sange og drak øl. Det var virkelig en speciel oplevelse. De var ikke en gang fulde da de sang. Det ville aldrig ske i Danmark. Jeg syntes det var meget utroligt, men meget sjovt. Jeg vil lige indskyde, at de er helt utrolig dårlige til at drikke øl. Eller så er jeg helt utrolig god. Når jeg havde drukket én øl, var fyrene ikke en gang halvvejs. Måske de spytter i deres øl. Jeg forstår det simpelthen ikke. Når de så endelig har bundet en øl, er de så fulde, at de knap nok kan stå på deres egne ben.

Appelsin sælger

Lørdag blev jeg hentede af min nye ven, Hai. Le og Tu lejede en motorcykel, på den måde var det lidt nemmere at komme rundt. Første stop var Ho Chi Minh mausoleum. Meget speciel oplevelse. Vi skulle gå to og to i en lang række. Der var militær alle steder og vi måtte ikke have noget med ind. Hui og jeg blev lukket ind i selve mausoleumet, hvor vi fortsat skulle gå ved siden af hinanden. Vi skulle gå hele tiden og måtte ikke stoppe op. Jeg kom selvfølgelig til at stoppe op og blev med det samme skubbet til af en militær mand. Vi SKULLE have armene langs siden og måtte under ingen omstændigheder have hænderne i lommen.

Hvad var det så præcist vi så? Jo, det var Ho Chi Minh, som har været død siden 1969. Jeg tror simpelthen ikke på, at det er Ho Chi Minh’s lig vi så. Men det siger de altså det var.

En attraktion

Herefter var vi rundt og se andre attraktioner i Hanoi. Og ja, selvfølgelig opleve gadelivet, spise på gaderesturanter og hygge os.

Aftensmad

Hyg jer!

Dette indlæg blev udgivet i Hanoi, Ho Chi Minh Mausoleum, Vietnam. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *