Så er undervisningen begyndt :-)

Onsdag begyndte undervisningen. Vi var lidt i tvivl om lærernes niveau, men det skulle hurtigt vise sig at de havde absolut begynderniveau. Vi startede ud med at undervise i at åbne “Word”, derefter skulle de skrive om sig selv og afslutte med at gemme dokumentet. De fleste nåede denne opgave på den første time. Vi havde rigtig mange, som aldrig havde prøvet en computer. Samtidig var lærerne så overvældet over de havde fået computere samt et computerrum at de faktisk var ret forstyrende for undervisningen. De fleste nåede opgaven og yderligere nåede flere af dem at lave en overskrift. Vi skal heller ikke forglemme dem, som faktisk lærte at bruge en mus – eller i hvert fald prøvede den. En mus er meget svær at bruge. Ved vores sidste hold gik strømmen, så der blev vi nødt til at tage hjem.

Torsdag var mindre hektisk. Vi fik ikke flere spontane blessings og vi bliver blot kald “sisters” nu. Vi gik videre med opgaven fra onsdag, hvor de nu skulle lære at ændre teksten, hvor skulle ændre farve på teksten, ændre skriftstørrelse oav. Desuden skulle de lære at åbne et gemt dokument. Igen, de er begyndere vi arbejder med. Dog er der et par stykker, som tydeligvis har prøvet en computer før. Disse personer er begyndt at arbejde med Excel og paint…

En person, som lige skal have lidt tekst er vores “ven” – Godwin. Han har været computeransvarlig, men har ligesom ikke rigtigt haft nogle computere at være ansvarlig overfor nu. For at sige det pænt, så er han meget irriterende! For det første er han super arogant overfor alle. For det andet bruger han alle computerne som hans egen og installerer diverse ting der på. Han spiller højt musik og ser film. Han sletter de andres filer, sletter word på computerne, han prøver at lave harddisken større og generelt spolerer han bare alt.

Det var alt herfra – vi håber at I har det godt der hjemme!

20121022-142415.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ghana. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *