Sang, haj’er og farvel til et dejligt cruise

Onsdag stod den igen på en masse dejlig dyk, hvorefter jeg slappede lidt af på en bette ø med palmer. Rutine. Om aftenen var der Captain’s night, hvilket betød vi spiste med besætningen efterfulgt af videoke. Jeg sang Y.M.C.A. og fik hele båden med! Og ikke nok med det, så fik jeg faktisk en udmærket score. Jeg er i træning. Aftenen sluttede med en enkelt øl med besætningen. Torsdag var en kopi af onsdag, minus sang…

Elmer og mig. De andre synger.

Fredag ankom vi til Apo reef. Turens højdepunkt, hvad angår dykning! Lad mig med det samme afsløre, at det bestemt var højdepunktet. Efter 30 sekunder på første dyk så jeg den første haj, som kom svømmende lige mod mig. Herefter dykkede vi langs en væg af koraller, hvor der hele tiden kom hajer mod os. Andet dyk var også super flot, med en sigtbarhed på 30 meter og meget smukke fisk og koraller. Skildpadder var der også. På tredje dyk så jeg en grå revhaj på 3 meter! Alt for fedt. Og selvfølgelig smuk undervandsnatur.

Apo reef oppe fra

Om aftenen sejlede vi tilbage, mens vi så solnedgang. Næste morgen stod jeg af båden og gik op i Terrys hus, hvor Jasmine endnu en gang modtog mig med åbne arme.

Solnedgang fra båden

Jeg vil gerne lige tilføje, at cruiset på Hans Christian Andersen står som en af de bedste oplevelser. Jeg kunne hoppe på det skib igen i morgen. Jeg kan kun anbefale det.

Efter cruiset brugte jeg et par dage i Terrys hus sammen med Jasmine. Nu sidder jeg så i Manila og er egentligt mentalt hoppet ombord i flyet til Danmark. MEN jeg har lige opdaget, at jeg har fået penge tilbage i skat, så tror jeg vil shoppe hele dagen i morgen.

Hyg jer!

Dette indlæg blev udgivet i cruise, dyk, Filippinerne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *