Tilbage til Filippinerne denne gang med endnu mere dyk

Efter 4 gode uger i Vietnam drog jeg til Filippinerne. Første dag brugte jeg på at se Manila, samt finde ud af hvordan jeg kom til ø’en Mindoro. Sidst jeg var her, lærte jeg Jasmin og Terry at kende. Terry havde skrevet, at jeg kunne bo i deres hus, hvorfor jeg tog til Mindoro. Jeg brugte derfor tre herlige dage sammen med Jasmin, hvorefter jeg tog ud på et cruise. Faktisk samme båd som jeg var på i december, men bare en ny rute. På cruiset arbejder Terry 🙂

"Busserne" i Manila er flotte

Første dag fik jeg tre gode dyk, hvor jeg primært så skildpadder. Det er altid sjovt at se. Herefter fik jeg lige et par drinks og øl med personalet på båden, som alle kunne huske mig. Dagen efter dykkede vi først i en sø. Det var dyk uden nogle våddragt, da vandet var meget varmt. Vandet var 29 grader i toppen, men jo længere ned vi kom, jo varmere blev det. Vi endte med at svømme i 38 grader varmt vand på 27 meter! Det var helt vildt. Der er åbenbart en vulkan, som varmer vandet nedefra. Vi kunne indimellem se forskellen i vandtemperaturen, som streger i vandet.

I anledningen af beach party er baren flyttet ind på stranden

7. marts var min fødselsdag. Dagen startede godt med to dejlige morgen dyk. Herefter var der frokost, som blev skyllet ned med øl. På vej ned i min kabine gav personalet lige et par øl – Red Horse, som er ekstra stærk. Yes. Derefter lige et par timer i solen, inden turen gik ind til en lille ø, med palmer og fin hvid strand. På stranden var der happy houre på drinks og vi hyggede os mens pattegrisen blev stegt og solen gik ned.

Bådens band synger for mig

Vi spiste, drak og havde et herligt beach party, hvor bådens band sang og spillede fødselsdagssang for mig og kokken havde lavet en lagkage. En helt igennem fantastisk dag!

Lagkage 🙂

Til alles overraskelse, var jeg oppe næste dag kl. 6.30 til dagens første dyk. Vi dykkede på et vrag og var inde i det. Meget spændende, at dykke inden i sådan et skib på 35 meters dybde. Andet og tredje dyk var også på og inden i vrag. Det fede ved at dykke på vrag er, for det første at det er sjovt at se sådan et skib under vand. For det andet er der et fantastisk liv på vraget, da det fungere som et falsk rev.

Det var lige lidt fra første del af turen. Der kommer mere en af dagene.

Hyg jer!

Dette indlæg blev udgivet i cruise, dyk, Filippinerne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *